sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kotona

Kotona on ihana olla! Viikko oli antoisa niin ohjelman kuin seuran suhteen. Koti-ikävä hiipi kuitenkin viimeisinä päivinä matkaseuralaiseksi. Olin ensimmäistä kertaa pois kotoa näin pitkän ajan sitten kuopukseni syntymän. Ikävä taisi olla molemmin puolista; tuliaiset ainakin kelpasivat.

Helmi- ja maaliskuussa alamme kirjoittaa seuraavia hankehakemuksia. Toivottavasti koulutus näkyy lopputuloksessa! Tarkoitukseni on jakaa tietoani myös talon sisällä, jotta useammat meistä voivat osallistua hankehakemusten kirjoittamiseen. Tarkoitukseni on kirjoittaa vielä yksi postaus koulutuksen annista. Ensiksi minun tulee kuitenkin hiukan makustella oppimaani ja kerrata saamaamme materiaalia.

Viikon paras anti oli ehdottomasti uudet suhteet. Toivon todella paljon, että skandinaavinen yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin.

Vaikka kotona onkin ihanaa, odotan ja suunnittelen jo seuraavaa työmatkaani. Maaliskuun lopussa suuntaan Liverpooliin tutustumaan sikäläiseen kouluun ja koulujärjestelmään. Liverpoolissa pitää myös kokea Beatles hekumaa ja nähdä aito jalkapallo-ottelu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.